Resultaten voor pasje maken

pasje maken
PVC pasjes bedrukken Drukwerkdeal.nl.
Drukwerkdeal.nl inspireert 1500 partners op exclusief event. Ontmoet ons op het Prindustry Connect Event! Zelf muurstickers maken. Straatstickers maken: doe het zelf! Nieuw: hardcover boeken. Bekijk alle nieuwsberichten. Huis-aan-huis verspreiding: van idee naar drukwerk op de mat met vijf muisklikken.
spaarpassen
pasjes maken Elektronica GoT.
Ligt eraan wat voor pasje je wil maken, welk budget je hebt voor apparatuur en kosten per pasje en wat voor beveiligingseisen je wil, en wat je precies op wil slaan. _@/ _@/ _@/ _@/ _@/ _@/ _@/ _@/ _@/ _@/ _@/ _@/ _@/?
ripple kopen
ID kaart maken drukken ID pasjes bij Lizacards.
ID kaart maken drukken bij Lizacards. ID pasjes: van congresbadges tot beurspassen en VIP-cards. Als organisator van een beurs of congres kent u het belang van veilige ID kaarten. Niet alleen kunnen uw bezoekers zich zo legitimeren bij de ingang, ook kunnen standhouders met een congrespas of beurspas bezoekers zelf registreren.
buddha to buddha
Pasjes drukken Drukhetnu.nl.
Specialist in hoogwaardige boek en brochure producties zowel in kleine als grote oplages. Met 3 productielocaties de grootste digitale drukkerij van Nederland! Kaarten drukken eigen ontwerp. Ansichtkaarten kleine oplage. Boek drukken kosten. Boek drukken kleine oplage. Eigen boek drukken. Online magazine maken.
Pasdirect.nl.
Wanneer je een type pas hebt gekozen, kun je net voor het afrekenen de ontwerpen en eventuele bestanden met variabelen uploaden. Heb je hulp nodig bij het maken van het ontwerp voor je eigen pas? Neem dan contact met ons op!
Bon maken? Pasje afgeven bij competitie en Toernooien! Tennisvereniging Elckerlyc.
Pasje afgeven bij competitie en Toernooien! Beste leden en vrienden van Elckerlyc., Helaas zijn we genoodzaakt dat u voortaan uw KNLTB tennispasje aan 1 van de barmensen afgeeft als u een bon wilt laten maken gedurende de dag of avond tijdens competitie wedstrijden en toernooien.
Zelf pasjes maken of laten drukken in offset DCP.nl.
Wij drukken offset in eigen huis en voorzien ieder type pasje van de mooiste afdruk. Altijd van topkwaliteit en binnen 5 werkdagen in huis. Van een parkeerpas en kortingspas tot een giftcard en entreebadge, indien gewenst met magneetstrip, barcode of chip, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zelfs UV-oplichtende inkt of geurinkt is mogelijk, niets is ons te gek. Pasjes bedrukken wij met de grootste nauwkeurigheid. Je bent dan ook verzekerd van de beste materialen en technieken, een lange levensduur en rijke details. We sturen je graag vrijblijvend een voorbeeldpas toe. Bekijk ook eens de bedrukte plastic pasjes ter inspiratie voor het bedrukken. Meer informatie over pasjes bedrukken. Heb je speciale wensen? Wij gaan graag voor je aan de slag om de ideale maatwerk pasjes te bedrukken. Neem contact met ons op voor meer informatie over pasjes laten drukken. Via onze aanleverpagina kun je ook direct een offerte aanvragen waarin al je wensen verwerkt zijn. Bij DCP kun je daarnaast een geschikte cardprinter kopen die aansluit bij je wensen, eisen en de frequentie en kwaliteit waarin je pasjes wilt maken.
PVC pasjes bedrukken Drukland.
Deze pasjes drukken we full colour, dus niet met PMS. Dit heeft te maken met het materiaal PVC waarop we drukken. De transparante pasjes kunnen we alleen enkelzijdig bedrukken, omdat de opdruk van de voorzijde doorschijnt naar de achterzijde. Let bij het bestellen van PVC pasjes op de volgende punten.
Plastic passen Ledenpas.nl Uw partner in passenLedenpas.nl Uw partner in passen.
Ledenpas.nl Uw partner in passen Passen Plastic passen. Plastic passen zijn niet meer weg te denken uit de portemonnee: klantenpas, verzekeringspas, legitimatiepas, toegangspas, ledenpas. Passen die een bewijs zijn van lidmaatschap of pasjes die toegang verlenen aan gebouwen of evenementen.
Zelf id-card maken Lizacards.
Zelf id-card maken. Druk nu zelf uw ID card op credit card formaat! Vanzelfsprekend levert Lizacards ook oplossingen om zelf uw ID-card in de vorm van een credit card te produceren. U kunt hiervoor kiezen uit een van onze ID card printers.
Plastic Pasje ppc.nl.
Hieronder een beknopt overzicht en uitleg wat voor verschillende soorten plastic passen wij van PPC voor u kunnen maken. De onderstaande soorten zijn uiteraard goed met elkaar te combineren. Voor vragen of een prijsvoorstel kunt u gerust met ons vrijblijvend contact opnemen op 050-368 7777. De eenvoudigste versie van een plastic pas is de bedrukte plastic pas. De leveringstijden voor een kleine oplage van bedrukte passen is vrij kort. Voor een reële tijdsplanning kunt u het beste contact met ons opnemen. Uitvoering en uiterlijk.: Bedrukt in kleur of zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig. Bedrukt met een door u aangeleverd ontwerp. Visitekaartje, prijskaartje, toegangspas. Voordelig en snel te fabriceren. Voor meer informatie of een prijsvoorstel voor het bedrukken van plastic passen click hier naar onze contactformulier pagina. De gepersonaliseerde pas is hetzelfde als een bedrukte pas maar dan met een extra bedrukking die elke pas uniek maakt. U kunt hierbij denken aan een unieke barcode, naam, nummer en/of pasfoto. Uitvoering en uiterlijk.: Bedrukt in kleur of zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig. Elk plastic pasje heeft een extra unieke opdruk in kleur of zwart/wit van een unieke barcode, naam, nummer of foto.
De nieuwe patiëntenpas in Bernhoven.
Wanneer u een patiëntenpas laat maken in Bernhoven moet u zich dus kunnen legitimeren met een geldig identificatiebewijs. Zonder geldig identificatiebewijs kunnen wij geen patiëntenpas maken en uw behandeling niet in rekening brengen bij uw zorgverzekeraar. Waar krijg ik de patiëntenpas?

Contacteer ons